top of page
te-droog-of-te-nat-IenW-boekbinden.jpg
Door te vragen, onderzoeken, praten en luisteren verzamelen we de kennis waarmee we aan de slag kunnen.

Studio Kaap

Studio Kaap weet een complexe boodschap toegankelijk te communiceren door een heldere, logische, directe en krachtige vormgeving. Studio Kaap onderscheidt zich in creatief materiaal­gebruik en waar mogelijk out of the box benadering van een opdracht.


De werkzaamheden van Studio Kaap zijn divers; van volledige huisstijlontwerpen tot brochures en magazines en van websites tot ruimtelijk ontwerp.


Studio Kaap werkt samen met een inspirerend netwerk van externe specialisten op het gebied van strategie, tekst, beeld en online uitingen.

Studio Kaap is opgericht door Sasja van Wijngaarden en Stefan Ernens. Wij zijn in 1997 afgestudeerd als grafisch ontwerper aan kunstacademie Minerva te Groningen. Met ruime ervaring in het grafisch vormgeven, richtten wij in 2006 Studio Kaap, grafisch ontwerpers op.

Studio Kaap is lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Wij zijn

eigenzinnig / eerlijk / flexibel / nieuwsgierig / inventief / gedreven / nuchter / doelgericht / oplossingsgericht / enthousiast / praktisch / strategisch / allround / ...

Studio Kaap is een bureau voor grafisch ontwerp en visuele communicatie met frisse ideeën, eigenzinnige en praktische oplossingen.

bottom of page